wordpress website laten maken? dit kan al vanaf €499

WORDPRESS SPECIALIST | SEO SPECIALIST 

WordPress specialist

Als WordPress specialist weten wij alles over dit CMS. Wij bouwen websites via verschillende thema's en platformen.

SEO specialist

Wij weten als geen ander wat SEO is. Wij zorgen dat uw website SEO geoptimaliseerd wordt opgeleverd.

Content specialist

Wij schrijven veel blogs voor websites en webshops. Wij hebben zelf ook verschillende grote blogs zoals Wpblogs

webdesign bureau

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. Een professionele website is het online visie kaartje voor uw onderneming. 

WordPress website laten maken
Hoe maken wij uw website

HOE MAAKT ONS WEBDESIGN BUREAU UW WEBSITE?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van verschillende voorbeelden kunnen we u een voorbeeld geven van de visie van ons bedrijf.

Plan van aanpak

Kennismaking

Nadat wij contact hebben gehad en u onze altijd scherpe offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. We bespreken bij kennismaking wat voor pakket voor u het beste is

Plan maken

Wanneer wij allebei akkoord zijn met de offerte maken wij een plan voor uw website. Hier staat precies in wat er allemaal moet gebeuren en wanneer uw website wordt opgeleverd

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt gaan wij aan de slag met uw website. Wij laten u tussendoor meerdere keren de website zien dit zijn test moment. U heeft meerder testmomenten

Resultaat

Wanneer wij uw website op de afgesproken datum opleveren helpen wij u altijd nog veder om uw resultaat te verbeteren. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen en support.

Juiste cms

De juiste CMS is essentieel voor uw website. Wij bouwen alle websites via het krachtige WordPress. WordPress is de CMS wereldwijd niet voor niets zijn 39% van alle websites via WordPress gemaakt. Met WordPress kunnen wij een maatwerk website voor u ontwikkelen. In een WordPress website is alles mogelijk!

WordPress juiste cms
Wat is WordPress

WordPress specialist

Wij hebben jaren lange ervaring met WordPress wij gebruiken dit CMS al sinds het ontstaan en zijn daarom erg ervan. We kunnen websites bouwen via verschillende premium thema’s en platformen. Ook adviseren wij u met welk thema en pagebuilder wij het best uw site kunnen bouwen.

SEO specialist

Wij weten als geen ander wat SEO is. SEO is het aller belangrijkst voor uw website, u kunt namelijk wel een mooie website hebben zonder bezoekers levert het niks op. Wij hebben zelf veel ervaring met SEO, ook hebben wij meerdere blogs zoals WPblogs. We weten hoe belangrijk SEO is, daarom leveren wij al onze websites SEO geoptimaliseerd op.

SEO specialist
WordPress juiste cms

Content specialist

Het schrijven van content zit in ons bloed. Wij schrijven zelf veel blog berichten voor verschillende grote en kleine websites. Ook bloggen wij voor ons zelf op verschillende websites een voorbeeld hiervan is WPblogs.

Waarom kiezen voor ons?

WordPress specialist

Als WordPress specialist hebben wij al veel websites gebouwd me dit CMS. Meer dan 35% van alle websites wereldwijd zijn gebouwd op dit CMS.

 

SEO specialist

Wij weten als SEO specialist precies wat wij moeten doen om uw website goed te laten ranken in google. Voor een goede positie in google omoet namelijk alles goed zijn.

 

Content specialist

Wij hebben jaren ervaring met het schrijven van content en blogs. Dit doen we voor veel online bedrijven maar ook voor onze eigen websites zoals wpblogs.

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blinde links.

 

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk. Met persoonlijk contact is de kans kleiner op fouten. Zo kunt u bij vragen makkelijk bij een vast contact persoon terecht.

Ervaring

Met ons team hebben wij jaren lange ervaring met Webdesign. Wij hebben met de jaren meerdere Webdesign bureaus opgebouwd zoals: Tijdvooreenwebshop WPblogs en Wewebdesign.

 

WordPress website tarieven

WordPress specialist

Starter

Vanaf €499,00,-

 Levertijd 2 weken

 7 pagina’s

 Stock foto’s

 Moderne huisstijl

 Aanmelding Google

 Beveiligd

 Snelle hosting

 Contact & advies

 3 maanden gratis hosting

Gevorderd

Vanaf €1150,00,-

 Levertijd 2-3 weken

 Professionele stock foto’s 

 Moderne huisstijl

 10-15 pagina’s

 Responsive

 Beveiligd 

 Snelle laattijd 

 WordPress Handleiding

 Gratis support

 Google Maps

 Uitgebreide formulieren

 Advies en contact  op maat

Expert

Vanaf €1895,00,-

 Levertijd 4-5 weken

 20-25 pagina’s

 Professionele stock foto’s

 Moderne huisstijl

 Aanmelding Google

 Responsive

  WordPress Handleiding

 Gratis support

 Beveiligd

 Extreem snelle websites

 Google Maps

 Uitgebreide formuleren

 SEO Geoptimaliseerd

 Advies & contact

Vragen?

Veelgestevragen over WordPress?

WordPress is een content management systeem waarmee wij voor u een fantastische websites kunnen makne. Wij gebruiken dit CMS zelf al jaren en hebben met de tijd meerdere WordPress bureaus opgericht.

Wat uw website precies kost is voor ons erg moeilijk te zeggen, elke project is namelijk anders. U kunt daarom voor de prijs van uw website het best een offerte aanvragen.

De datum van oplevering staat altijd in het plan die wij samen maken. We proberen elke website binnen 2 weken op te leveren. Het kan langer duurder als u een lastiger of langer project heeft.

Wij maken zeker webshops. Dit doen wij met WordPress + WooCommerce en Shopify. We bespreken samen met welke software wij voor u het best een webshop kunnen maken. Ook adviseren wij wat wij denken dat voor u het handigst is.

Wij vernieuwen ook websites, het vernieuwen van uw website is namelijk een stuk goedkoper dan een helemaal nieuwe website.