WordPress hosting nodig?

Razendsnelle WordPress hosting voor één vast laag tarief per maand.

Wat is het voordeel van WordPress hosting van Blankenvoorde Media?

Meer bezoekers

Met goede hosting wordt jouw WordPress website beter gevonden. Websites die goed worden gevonden, krijgen ook meer bezoekers.

Hogere conversie

Uit onderzoek is gebleken dat snelle websites altijd een hoger conversie percentage hebben. In veel gevallen gaat het om ongeveer 2%.

Beter gevonden

Door snelle hosting wordt jij beter gevonden in de zoekmachine. Doordat je beter wordt gevonden, vinden meer mensen je en behaal je meer klanten

Waarom is goede hosting belangrijk?

Super snelle hosting is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Er zijn steeds meer partijen die hosting aanbieden, maar hoe weet je waar je moet zijn? Bij Blankenvoorde Media verzekeren wij jouw van super snelle hosting. Mocht je vragen hebben? Dan staan wij gelijk voor je klaar! Een van de grote voordelen aan ons bedrijf is de premium support!

Waarom voor ons kiezen

Kwaliteit

Wij vinden het leveren van kwaliteit écht extreem belangrijk. Dat is een van de redenen dat bij ons alles van het allerhoogste niveau moet zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Persoonlijk

Als je met ons in zee gaat, krijg je een vast contact persoon. Je kunt aan deze persoon alles vragen en wij zijn met problemen altijd direct bereikbaar. Je kunt contact op nemen met jouw contactpersoon

Premium support

Wij hebben razendsnelle support en zijn altijd via meerdere kanalen bereikbaar. We willen zo altijd de juiste support bieden, zodat wij jullie altijd goed kunnen helpen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

€75

per jaar

€100

Per jaar

€150

per jaar

Vragen?

Veelgestelde vragen over WordPress hosting?

Een webmail is een persoonlijke mail die je kunt aanmaken. 

Een domeinnaam is de naam van jouw website. Een voorbeeld hiervan is blankenvoordemedia.nl

Een SSL-certificaat is een beveilig voor websites en webshops. Er ontstaat dan een https verbinding.