WooCommerce webshop laten maken?

WEBDESIGN BUREAU

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. Een professionele website is het online visie kaartje voor uw onderneming.

Voordelen website verbeteren
Webshop laten bouwen

HOE MAAKT ONS WEBDESIGN BUREAU UW WEBSHOP?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van verschillende voorbeelden kunnen we u een voorbeeld geven van de visie van ons bedrijf.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een plugin voor WordPress waardoor wij makkelijk voor u een webshop kunnen maken. Een van de grote voordelen aan WooCommerce + WordPress is dat er veel plugins beschikbaar zijn om uw webshop te verbeteren.

content aanpassen
Wat is Shopify

WooCommerce juiste CMS

Een WooCommerce webshop is geschikt voor bedrijven die online snel willen opschalen. Omdat wij uw webshop op WordPress met WooCommerce bouwen zijn er veel plugins beschikbaar om uw webshop nog beter te maken.

SEO geoptimaliseerd

Een fraai uitziende webshop is natuurlijk erg belangrijk voor u conversie, maar de vindbaarheid van je webshop is nog veel belangrijker. Een webshop met geen bezoekers levert namelijk niks op.

SEO optimaliseren

Plan van aanpak

Kennismaking

Nadat wij contact hebben gehad en u onze altijd scherpe offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. We bespreken bij kennismaking wat voor pakket voor u het beste is

Plan maken

Wanneer wij allebei akkoord zijn met de offerte maken wij een plan voor uw website. Hier staat precies in wat er allemaal moet gebeuren en wanneer uw website wordt opgeleverd

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt gaan wij aan de slag met uw website. Wij laten u tussendoor meerdere keren de website zien dit zijn test moment. U heeft meerder testmomenten

Resultaat

Wanneer wij uw website op de afgesproken datum opleveren helpen wij u altijd nog veder om uw resultaat te verbeteren. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen en support.

Kennis making

Bij de kennismaking via de mail of telefoon bespreken wij uw idee voor een webshop. Wij proberen uw zo goed mogelijk te adviseren voor welk pakket u het best kan kiezen. Wanneer u een pakket heeft gekozen maken wij een scherpe offerte op. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte gaan wij samen een plan maken.

 
WordPress webdesign
WordPress juiste cms

Plan maken

Nadat u akkoord is met onze scherpe offerte gaan wij een plan maken voor uw webshop. In dit plan staat precies hoe uw webshop er uit komt te zien. Ook geven wij een datum op wanneer wij uw webshop opleveren. Voor de datum van opleveren zijn er verschillende test momenten.

 

Uitvoeren

Wanneer het plan staan gaan wij voor u uw webshop ontwikkelen. Nadat er een begin is gemaakt met uw webshop is er een testmoment. Bij een testmoment kijken wij samen of we op de goede weg zijn en ook aan uw behoefte voldoen. Wanneer u akkoord bent met het testmoment bouwen wij uw webshop af en leveren wij hem op op de gewenste datum.

 
Shopify webshop laten maken
Shopify webshop laten bouwen

Resultaat

Wanneer wij uw webshop hebben opgeleverd blijven wij altijd beschikbaar voor vragen. Ook kunnen wij uw webshop nog verbeteren wanneer u nog andere wensen heeft.

 

Waarom kiezen voor ons?

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blindelinks.

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. U heeft altijd contact met dezelfde persoon van ons team. Zo kunnen we veel menselijk fouten verkomen.

 

Ervaring

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blindelinks.

WooCommerce specialist

Een webshop met WooCommerce en WordPress is erg makkelijk in onderhoud. U kunt zelf ook kleine aanpassingen aanbrengen.

 

WordPress specialist

Als WordPress specialist hebben wij al veel websites gebouwd me dit CMS. Meer dan 35% van alle websites wereldwijd zijn gebouwd op dit CMS.

 

SEO specialist

Wij weten als geen ander wat SEO is. Dit komt omdat wij zelf veel grote blogs hebben, ook schrijven we veel blogs voor verschillende websites en bedrijven.

WooCommerce webshop tareiven

WooCommerce specialist

Starter

Vanaf €850,00,-

 Gem. Levertijd: 1-3 weken

 Onbeperkt aantal producten

 Basis lay-out

 SSL-Certificaat

 Koppeling betaalsysteem

 Aanmelding Google

 Gratis support

 Basis SEO

 Korting op onderhoud

 Geschikt voor mobiel

Gevorderd

Vanaf €1695,00,-

 Levertijd 4-5 weken

 Onbeperkt aantal producten

 Uitgebreide lay-out

 SSL-Certificaat

 Koppeling betaalsysteem

 Aanmelding Google

 Geschikt voor mobiel

 Korting beheer

 Klantbeoordelingen

 Gratis support

 Gevorderd SEO pakket

 Premiums support

Expert

Vanaf €2245,00,-

 Levertijd 5-6 weken

 Onbeperkt aantal producten

 Maatwerk lay-out

 SSL-Certificaat

 Koppeling betaalsysteem

 Aanmelding Google

 Geschikt voor mobiel

 Korting beheer

 Klantbeoordelingen

 Gratis support

 Expert SEO pakket

 Premiums support

 Cross-sell

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen over WooCommerce webshop

WooCommerce is een plugin voor WordPress, waardoor je van een WordPress website een webshop kan maken.

Wij proberen uw webshop altijd binnen 3 weken op te leveren. De exacte op lever datum krijgt u wanneer u akkoord gaat op onze scherpe offerte. Bij maatwerk webshops proberen wij deze binnen 5 weken op te leveren.

SEO of terwijl zoekmachine optimalisatie is alles wat je doet om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals google.

Content is letterlijk het schrijven van teksten, dit kan voor verschillende dingen bijvoorbeeld een blog of website.

Wat voor u het best is ligt vooral aan wat voor webshop u heeft en wat u uiteindelijk doel ervan is. Ook is de grote van uw bedrijf  en de kosten belangrijk. Wij adviseren u gratis voor welke software u het best kan gaan.

De lage kosten is natuurlijk een erg groot voordeel, een ander voordeel is dat er veel plugins beschikbaar zijn om uw webshop te verbeteren.