professionele website laten maken?

WORDPRESS SPECIALIST | SEO SPECIALIST

WordPress specialist

Wij hebben met de jaren al veel websites gebouwd met dit cms. Wij gebruiken ook veel verschillende thema's en pagebuilder die passen bij uw project.

SEO specialist

SEO is het aller belangrijkst dat weten wij als geen ander. U kunt namelijk wel een fantastisch uitziende website hebben als u geen bezoekers heeft heeft u er niks aan.

Content specialist

Wij schrijven erg veel content voor verschillende grote en kleine websites. Meestal schrijven we blogs of maken we pagina's beter door middel van content.

WEBDESIGN BUREAU

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. Een professionele website is het online visie kaartje voor uw onderneming. 

webdesign bureau
Hoe maken wij uw website

HOE MAAKT ONS WEBDESIGN BUREAU UW WEBSHOP?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van verschillende voorbeelden kunnen we u een voorbeeld geven van de visie van ons bedrijf.

wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem waarmee wij voor u een fantastische website kunnen maken. Wij doen dit met verschillende premium thema’s en pagebuilders.

Wat is WordPress
WordPress juiste cms

Juiste CMS

De juiste CMS is essentieel voor uw website. Wij bouwen alle websites via het krachtige WordPress. WordPress is de CMS wereldwijd niet voor niets zijn 39% van alle websites via WordPress gemaakt. Met WordPress kunnen wij een maatwerk website voor u ontwikkelen. In een WordPress website is alles mogelijk!

SEO specialist

Als SEO specialist leveren wij al onze website SEO geoptimaliseerd op. We weten als geen ander hoe belangrijk SEO is het is namelijk het aller belangrijkst. U kunt namelijk een fantastische website hebben, maar zonder bezoekers heb je daar niks aan. Daarom leveren wij onze websites SEO geoptimaliseerd op. 

SEO specialist
Content marketing

Content specialist

Het laten schrijven van content zorgt ervoor dat u beter wordt gevonden in de zoekmachine. U wordt niet alleen beter gevonden, maar ook nog op meer manieren. Wij raden u ook aan om een content pakket bij ons aftenemen. 

Plan van aanpak

Kennismaking

Nadat wij contact hebben gehad en u onze altijd scherpe offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. We bespreken bij kennismaking wat voor pakket voor u het beste is

Plan maken

Wanneer wij allebei akkoord zijn met de offerte maken wij een plan voor uw website. Hier staat precies in wat er allemaal moet gebeuren en wanneer uw website wordt opgeleverd

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt gaan wij aan de slag met uw website. Wij laten u tussendoor meerdere keren de website zien dit zijn test moment. U heeft meerder testmomenten

Resultaat

Wanneer wij uw website op de afgesproken datum opleveren helpen wij u altijd nog veder om uw resultaat te verbeteren. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen en support.

Waarom kiezen voor ons?

WordPress specialist

Als WordPress specialist hebben wij al veel websites gebouwd me dit CMS. Meer dan 35% van alle websites wereldwijd zijn gebouwd op dit CMS.

 

SEO specialist

Wij weten als SEO specialist precies wat wij moeten doen om uw website goed te laten ranken in google. Voor een goede positie in google omoet namelijk alles goed zijn.

Content specialist

Wij hebben jaren ervaring met het schrijven van content en blogs. Dit doen we voor veel online bedrijven maar ook voor onze eigen websites zoals wpblogs.

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blinde links.

 

Ervaring

Met ons team hebben wij jaren lange ervaring met Webdesign. Wij hebben met de jaren meerdere Webdesign bureaus opgebouwd zoals: Tijdvooreenwebshop WPblogs en Wewebdesign.

 

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk. Met persoonlijk contact is de kans kleiner op fouten. Zo kunt u bij vragen makkelijk bij een vast contact persoon terecht.

WordPress website tarieven

WordPresss specialist

Starter

Vanaf €499,00,-

 Levertijd 2 weken

 7 pagina’s

 Stock foto’s

 Moderne huisstijl

 Aanmelding Google

 Beveiligd

 Snelle hosting

 Contact & advies

 3 maanden gratis hosting

Gevorderd

Vanaf €1150,00,-

 Levertijd 2-3 weken

 Professionele stock foto’s 

 Moderne huisstijl

 10-15 pagina’s

 Responsive

 Beveiligd 

 Snelle laattijd 

 WordPress Handleiding

 Gratis support

 Google Maps

 Uitgebreide formulieren

 Advies en contact  op maat

Expert

Vanaf €1895,00,-

 Levertijd 4-5 weken

 20-25 pagina’s

 Professionele stock foto’s

 Moderne huisstijl

 Aanmelding Google

 Responsive

  WordPress Handleiding

 Gratis support

 Beveiligd

 Extreem snelle websites

 Google Maps

 Uitgebreide formuleren

 SEO Geoptimaliseerd

 Advies & contact

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen over WordPress

WordPress is een content management systeem waarmee wij voor u een fantastische website maken. Wij kunnen dit maken met verschillende pagebuilders en thema’s. We kiezen samen welke premium thema en pagebuilder voor u het best is.

Wij hebben drie verschillende pakketen die beginnen bij €699,00,- ex btw. Wat uw project precies kost is lastig te zeggen, omdat elk project anders is. U kunt het best voor de prijs van uw project een vrijblijvende gratis offerte aanvragen

Wij bieden 3 verschillende pakketen aan vanaf €499,00,- begint ons basis pakket. Ons maatwerk pakket begint bij €899,00,- en ons complex maatwerk begint bij €1295,00. De prijzen zijn exclusief de btw.

Waar uw website wordt opgeleverd staat precies in onze plan van aanpak die wij samen hebben gemaakt. Heeft u nog geen websites bij ons kunt u het best contact opnemen.