WEBSHOP VERNIEUWEN

SHOPIFY SPECIALIST | WOOCOMMERCE SPECIALIST | SEO SPECIALIST 

Webshop vernieuwen

Het vernieuwen van uw webshop is een stuk goedkoper dan een nieuwe maken

SEO verbeteren

Wij verbeteren gelijk uw SEO zodat u ook nog is beter wordt gevonden

Content verbeteren

Wij schrijven voor u nieuwe content zodat uw webshop er weer fris uitziet

Waarom webshop vernieuwen?

Een nieuwe webshop is vaak overbodige voor webshops die al bestaan. Veel webshops zijn verouderd en toe aan een opknap beurt. Een webshop vernieuwen is ook nog eens een stuk goedkope dan een nieuwe, er zitten dus alleen maar voordelen aan.

webshop design vernieuwen (1)
Voordelen webshopvernieuwen

VOORDELEN VAN WEBSHOP VERNIEUWEN?

Er zitten veel voordelen aan het vernieuwen van een webshop, het is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe webshop laten maken, ook worden oude bestaande webshops beter gevonden in de zoekmachine en kunnen wij u vernieuwde webshop maken terwijl uw oude door draait.

Shopify webshop vernieuwen

Een Shopify webshop kan op verschillende manieren vernieuwd worden. Dit kan door een compleet nieuw design, maar ook door een andere SEO strategie. Wij kijken graag mee om te zorgen dat uw webshop er zo goed mogelijk uit komt.

Shopify webshop vernieuwen
WooCommerce webshop vernieuwen

WooCommerce webshop vernieuwen

Een WooCommerce webshop kunnen wij voor u op verschillende manieren vernieuwen. We kunnen het design aanpassen, SEO aanpassen en content aanpassen. Ook kunnen we plugins toevoegen die uw webshop beter en gebruiksvriendelijker maken.

Design vernieuwen

Het vernieuwen van het design van webshops komt het vaakst voor. Er zijn namelijk gewoon veel webshops waarbij het design verouderd is. Wij zorgen er voor dat uw webshop er weer op en top uit ziet, met als gevolg een stijging in het conversie percentage.

design vernieuwen
SEO aanpassen

SEO vernieuwen

Het vernieuwen en verbeteren van uw SEO kan grote gevolgen hebben voor de vindbaarheid van uw webshop. Het kan er namelijk voor zorgen dat u ineens een stuk beter wordt gevonden en daardoor meer bezoekers en klanten krijgt.

Plan van aanpak

Kennismaking

Nadat wij contact hebben gehad en u onze altijd scherpe offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. We bespreken bij kennismaking wat voor pakket voor u het beste is.

Plan maken

Wanneer wij allebei akkoord zijn met de offerte maken wij een plan voor uw webshop. Hier staat precies in wat er allemaal moet gebeuren en wanneer uw webshop wordt opgeleverd

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt gaan wij aan de slag met uw webshop. Wij laten u tussendoor meerdere keren de webshops zien dit zijn test moment.

Resultaat

Wanneer wij uw webshop op de afgesproken datum opleveren helpen wij u altijd nog veder om uw resultaat te verbeteren. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen en support.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. U heeft altijd contact met dezelfde persoon van ons team. Zo kunnen we veel menselijk fouten verkomen.

 

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blindelinks.

Ervaring

Met ons team hebben wij jaren lange ervaring met Webdesign. Wij hebben met de jaren meerdere Webdesign bureaus opgebouwd zoals: Tijdvooreenwebshop WPblogs en Wewebdesign.

 

Webshop vernieuw tarieven

Basis

 Responsive  webdesign dit betekend dat uw webshop zich automatisch aanpast aan de beeld grote

 Twee boordelingsmomenten Met een boordelingsmoment gaan wij samen kijken wat beter kan of meer naar uw smaak

Maatwerk

 Responsive  webdesign dit betekend dat uw webshop zich automatisch aanpast aan de beeld grote

 Vier boordelingsmomenten Met een boordelingsmoment gaan wij samen kijken wat beter kan of meer naar uw smaak

Complex maatwerk

 Responsive  webdesign dit betekend dat uw webshop zich automatisch aanpast aan de beeld grote

 Oneindig  boordelingsmomenten Met een boordelingsmoment gaan wij samen kijken wat beter kan of meer naar uw smaak

Vragen?

Veelgestelde vragen over webshop vernieuwen

Wat uw webshop vernieuwen precies gaat kosten is lastig te zeggen, elk project is namelijk anders. Voor de exacte prijs kunt u het best een offerte aanvragen

Wij streven erna om uw vernieuwde webshop binnen 1 week op te leveren. De datum van oplevering staat in het plan die wij samen hebben gemaakt. Uw vernieuwde webshop wordt ook op die dag opgeleverd.

Ja uw webshop kan gewoon doordraaien, het kan echter wel voorkomen dat de overloop van het oude na nieuwe design tijd kost waardoor uw webshop even geen afbeelding kan hebben. Dit duurt maximaal 1 uur