WEBSHOP LATEN MAKEN?

WOOCOMMERCE SPECIALIST | SEO SPECIALIST | SHOPIFY SPECIALIST

Shopify specialist

Als Shopify specialist weten wij alles over deze software en bouwen maatwerk oplossingen

WooCommerce specialist

Als WooCommerce specialist weten wij alles over het maken van WooCommerce webshop

SEO specialist

Als SEO specialist zijn wij gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites

WEBDESIGN BUREAU

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. Een professionele website is het online visie kaartje voor uw onderneming. 

website vernieuwen
Shopify webshop laten maken

HOE MAAKT ONS WEBDESIGN BUREAU UW websshop?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw webshop van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van verschillende voorbeelden kunnen we u een voorbeeld geven van de visie van ons bedrijf.

 

Shopify webshop?

Een Shopify webshop is ideaal voor bedrijven die een grote webshop willen. Met onze Shopify maatwerk webwinkel kunnen wij een webwinkel bouwen naar uw wensen. Onze Shopify maatwerk webshops zijn altijd Responsive en worden gemaakt met een speciaal thema na u wens. Ook voegen wij altijd een betaalprovider voor u toe zodat u gelijk kan beginnen met betalingen ontvangen.

SEO specialist
design website vernieuwen

woocommerce webshop?

Een Woocommerce webshop is ideaal voor bedrijven die in de groei fase zitten en snel willen opschalen. Voor deze bedrijven is dit erg handig om dat de onderhoud kosten zeer laag zijn. Ook zijn er veel gratis Plugins beschikbaar om uw website te verbeteren. Alle Woocommerce webshop die wij leveren worden geleverd met een responsive design.

Webshop vernieuwen

Een webshop vernieuwen is een stuk goedkoper dan het laten maken van een nieuwe webshop.  Een mooie, goed uitziende en vindbare webshop heeft namelijk een hoger conversiepercentage. Uw omzet gaat dus omhoog uit hetzelfde aantal klanten.

content aanpassen
website laten maken

SEO optimaliseren

Een fraaie uitziende webshops is erg belangrijk, maar de vindbaarheid is nog veel belangrijker. U kunt namelijk wel een mooie webshop hebben, maar als u geen bezoekers heeft heeft u daar niks aan. Daarom leveren wij al onze webshops SEO geoptimaliseerd op.

 

Plan van aanpak

Kennismaking

Nadat wij contact hebben gehad en u onze altijd scherpe offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. We bespreken bij kennismaking wat voor pakket voor u het beste is

Plan maken

Wanneer wij allebei akkoord zijn met de offerte maken wij een plan voor uw website. Hier staat precies in wat er allemaal moet gebeuren en wanneer uw website wordt opgeleverd

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt gaan wij aan de slag met uw webshop. Wij laten u tussendoor meerdere keren de website zien dit zijn test moment. U heeft meerder testmomenten

Resultaat

Wanneer wij uw website op de afgesproken datum opleveren helpen wij u altijd nog veder om uw resultaat te verbeteren. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen en support.

Onze specialiteiten

WooCommerce webshop

Als WooCommerce specialist weten wij alles over WooCommerce webshops met WordPress. Wij denken graag met u mee om samen het beste resultaat eruit te halen.

Shopify webshop

Met een Shopify webshop bouwen wij maatwerk oplossingen voor bedrijven. Wij hebben zelf ook jaren ervaring met onze eigen Shopify webwinkels. 

SEO specialist

Doordat wij veel grote blogs hebben en voor veel websites regelmatige blog schrijven weten wij als geen andere wat SEO is. Wij zorgen ervoor dat uw website vindbaar wordt.

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blinde links.

 

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk. Met persoonlijk contact is de kans kleiner op fouten. Zo kunt u bij vragen makkelijk bij een vast contact persoon terecht.

 

Ervaring

Met ons team hebben wij jaren lange ervaring met Webdesign. Wij hebben met de jaren meerdere Webdesign bureaus opgebouwd zoals: Tijdvooreenwebshop WPblogs en Wewebdesign.

 

Webshop tarieven

Starter

Vanaf €850,00,-

Gem. Levertijd: 1-3 weken

Onbeperkt aantal producten

Basis lay-out

SSL-Certificaat

Koppeling betaalsysteem

Aanmelding Google

Gratis support

Basis SEO

 Korting op onderhoud

 Geschikt voor mobiel

Gevorderd

Vanaf €1695,00,-

 Levertijd 4-5 weken

Onbeperkt aantal producten

Uitgebreide lay-out

SSL-Certificaat

Koppeling betaalsysteem

Aanmelding Google

Geschikt voor mobiel

Korting beheer

Klantbeoordelingen

 Gratis support

 Gevorderd SEO pakket

 Premiums support

Expert

Vanaf €2245,00,-

 Levertijd 5-6 weken

 Onbeperkt aantal producten

Maatwerk lay-out

 SSL-Certificaat

 Koppeling betaalsysteem

 Aanmelding Google

 Geschikt voor mobiel

 Korting beheer

 Klantbeoordelingen

 Gratis support

 Expert SEO pakket

 Premiums support

 Cross-sell

 

Vragen?

Veelgestede vragen over webshops

Wij bieden twee verschillende pakketen aan die beginnen bij €899,00,- en €1199,00,- wat uw webshop precies kost is lastig te zeggen, omdat elke project anders is. Voor de exacte prijs kunt u het best een offerte aanvragen

U kunt uw webshop bij ons webdesign bureau laten bouwen op twee verschillende platformen. Dit zijn Shopify en WorPress + WooCommerce. Wij bespreken samen wat voor u het beste is.

WooCommerce is een plugin voor WordPress, daarom zijn voor WooCommerce veel plugins beschikbaar om uw webshop gebruiksvriendelijker of beter te maken.

Shopify is een webshop software waar je ook zelf makkelijk kleine aanpassingen kunt doen. Met een premium thema kunnen wij snel uw webshop leveren.

Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Wat voor u het best is ligt aan wat u uiteindelijk met uw webshop wil. Wij adviseren uw graag zodat u de beste keuze kan maken.

U webshop wordt binnen drie weken opgeleverd. De exacte datum van oplevering staat in het plan die wij samen hebben gemaakt.

Ja wij bouwen ook zeker websites. Dit doen wij via het populaire CMS WordPress, waarmee dan 35% van de webshops opgebouwd is.