SEO laten optimaliseren

SEO specialist

Doordat wij jaren lange ervaring hebben met SEO weten wij als geen ander hoe je dit optimaliseert

Content specialist

Blogs en teksten schrijven zit in ons bloed, wij zijn de partij die uw website van content kan voor zien

Linkbulding specialist

Het beter vindbaar maken van websites doen wij al jaren. Hier hoort linkbulding ook zeker bij wij hebben veel ervaring met linkbulding

wat is een seo?

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.

website software cms
wix website blankenvoorde media

waarom seo laten verbetern?

Door middel van Zoekmachine Optimalisatie (ook wel bekend als SEO – Search Engine Optimization) verbeter je jouw website, om ook hoog in Google en andere zoekmachines te kunnen scoren. Met SEO scoor je beter in Google, waardoor je meer bezoekers en klanten naar je website trekt.

Plan van aanpak

Kennis making

Nadat wij kennis hebben gemaakt via de chat of mail bespreken wij samen uw wensen. We maken samen een plan van wat wanneer gebeurd

Plan maken

Nadat wij kennis hebben gemaakt en u uw wensen heeft vertelt maken wij samen een plan waar precies instaat wat wanneer gaat gebeuren

Uitvoering

Nadat wij een plan hebben gemaakt waar alles in staat wat gaat gebeuren, gaan wij u plan uitvoeren. Wij leveren uw site met content op op de afgesproken dag

Resultaat

Nadat wij uw plan hebben uitgevoerd kijken wij samen naar het resultaat en hoe wij uw website veder nog kunnen verbeteren

Linkbulding SEO

Hoe verbeteren wij u SEO?

Wij verbeteren uw website op drie verschillende manieren, dit zijn: Linkbulding, content schrijven en snelheid optimalisatie. Wanneer deze drie dingen geoptimaliseerd zijn wordt u veel beter gevonden in de zoakmachine 

Afbeeldingen

Het optimaliseren en hernoemen van afbeeldingen is erg belangrijk voor de snelheid voor uw website. Wij optimaliseren al uw afbeelding zodat uw website een stuk sneller geladen kan worden. Ook hernoemen wij u afbeeldingen als u dat nog niet zelf heeft gedaan.

Webshop laten bouwen
Wat is content

Content

Het schrijven van content zit in ons bloed, wij hebben zelf namelijk een aantal grote blogs zoals WP Blogs. Doordat wij veel blogs hebben weten wij als geen ander hoe je bezoekers aantrekt en deze uiteindelijk klant maakt.

Linkbulding

Met linkbulding zorgen wij voor links van uw website naar andere website en links van andere websites naar uw website. U krijgt hierdoor het zogenaamde SEO web waardoor u website betrouwbare lijkt voor de zoekmachine en daardoor beter wordt gevonden.

WordPress website laten maken

Onze specialitieten

SEO specialist

Wij weten als SEO specialist precies wat wij moeten doen om uw website goed te laten ranken in google. Voor een goede positie in google omoet namelijk alles goed zijn.

 

Content specialist

Wij hebben jaren ervaring met het schrijven van content en blogs. Dit doen we voor veel online bedrijven maar ook voor onze eigen websites zoals wpblogs.

 

Linkbulding

Met linkbulding zorgen wij er voor dat uw website beter wordt gevonden. Dit doen we door interne en extreme links te plaats op betrouwbare websites en op uw eigen website.

 

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk. Met persoonlijk contact is de kans kleiner op fouten. Zo kunt u bij vragen makkelijk bij een vast contact persoon terecht.

Ervaring

Met ons team hebben wij jaren lange ervaring met Webdesign. Wij hebben met de jaren meerdere Webdesign bureaus opgebouwd zoals: Tijdvooreenwebshop WPblogs en Wewebdesign.

 

Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalig internet bureau met alleen maar specialisten. Omdat wij kleinschalig zijn vertrouwen wij elkaar blinde links.

 

 

SEO Optimaliseren tarieven

SEO specialist

Basis

Vanaf €79,00,- pm

 1 blog per maand

 1 uur linkbulding per maand

Maatwerk

Vanaf €150,00,- pm

 2 blogs per maand

 2 uur linkbulding

Complex maatwerk

Vanaf €275,00,- pm

 4 blogs per maand

 4 uur linkbulding

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen over SEO optimalisatie?

SEO optimalisatie is alles wat we doen om te zorgen dat uw website beter wordt gevonden in de zoekmachine.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.