Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe we uw website realiseren? Lees dan snel verder.

Hoe maken wij uw website

Vragen?

Hoe maken wij uw website?

Eerst komen wij met elkaar in contact. Dit kan via de telefoon of mail. We bespreken samen de plannen die u heeft voor u project. Als wij weten wij u wilt maken we een scherpe offerte. In deze offerte is alles verwerkt alleen het onderhoud niet. De hosting voor het éérste jaar is gratis!

Nadat u onze scherpe offerte heeft geaccepteerd maken we een plan. In dit plan staat precies  wat we gaan doen. Ook vertellen wij u wanneer de site wordt opgeleverd. Bij ons is afspraak afspaark en wordt u website dan ook opgeleverd.

Als het plan gemaakt is en u bent akkoord kun we beginnen. We beginnen dan met he maken van uw website. Dit doen we zoals is het in het plan beschreven staat. Uw project wordt op de afgesproken datum opgeleverd.

Op de afgesproken datum leveren wij uw project op. Wij blijven beschikbaar om u te helpen met uw website.

Waar we voor staan

Vragen?

Waar we voor staan

Wij staan voor kwaliteit. We zorgen daarom dat al onze klanten tevreden worden. Wij kunnen kwaliteit leveren door jaren ervaring te hebben. Onze kennis en ervaring combineren we.

We vinden het belangrijk dat we een leuke samenwerking hebben. Daarom is bij ons vriendelijkheid erg belangrijk.

Duidelijkheid is bij ons erg belangrijk. Bij ons is afspraak afspraak. Maken wij een een afspraak met u komen wij die na. Dit verwachten wij ook andersom.

Wanneer wij uw project hebben opgeleverd blijven we beschikbaar voor vragen. Zo willen wij erg behulpzaam zijn en u helpen met uw problemen.

Welke diensten wij leveren?

Vragen?

Welke diensten wij leveren

Bij ons Media bedrijf kunt u een website laten maken. Met een nieuwe moderne website wordt u weer beter gevonden. Bij ons is een professionele website al mogelijk vanaf €499,00,-. Voor deze prijs heb je bij ons het basis pakket.

Een professionele webshop kan een goede toevoeging zijn voor u bedrijf. Een vindbare webshop zorgt namelijk voor veel bezoekers. Met veel organisch verkeer kun je al een mooie omzet realiseren. Onze webshops beginnen al bij €699,00,- dit is ons basis pakket.

Het schrijven van content zit in ons bloed. Wij hebben namelijk jaren ervaring met het schrijven van content. Dit doen wij niet alleen voor ons zelf, maar ook voor veel andere websites.

Het optimaliseren van SEO is extreem belangrijk om gevonden te worden. Iedereen wilt natuurlijk gevonden worden in Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat u vindbaar wordt.

Met hosting en onderhoud zorgen wij ervoor dat uw website update blijft. Hierdoor raakt uw website niet verouderd en wordt u op de lange termijn beter gevonden.