Onze werkwijze

Hierdoor krijgt u een idee van onze werkwijze

Veelgestelde vragen over hoe maken wij uw webshop?

Vragen?

Hoe maken wij uw webshop?

Wij kunnen uw droomwebshop realiseren met twee verschillende systeem. De webshops die wij maken worden gemaakt met Shopify of WooCommerce + WordPress. Wij adviseren u graag welk systeem het best bij u past.

Uw webshop proberen wij altijd te realiseren binnen 3 weken. Uw webshop wordt opgeleverd op de afgesproken datum. Deze is terug te vinden in ons plan.

Wat u webshop precies gaat kosten kunnen wij nu lastige zeggen. Dit is namelijk erg afhankelijk van de opties die u wilt. Hoe meer custom opties hoe duurder het wordt.

Na de oplevering van uw webshop blijven wij beschikbaar. Wij kunnen uw webshop onderhoud ook uithanden nemen.

Waar wij voorstaan

Waar wij voorstaan?

Wij vinden het extreem belangrijk dat we kwaliteit leveren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

We willen de beste support voor onze klanten. Daarom zijn wij bereikbaar via drie verschillende manieren. Wij zijn bereikbaar via de chat, mail en telefoon.

Duidelijkheid bij ons is afspraak afspraak. Deze afspraken komen wij ook na. Dit verwachten wij ook van u. Hierdoor is voor ons allebei alles duidelijk.

Waarom bij ons een webshop laten maken?

Waarom bij ons een webshop laten maken?

Wij hebben met ons bedrijf jaren ervaring met Shopify en WooCommerce. Door onze ervaring kunnen wij alle webshops realiseren. 

Bij ons betaal je zeker niet de hoofdprijs! Dit komt doordat wij webshops maken met WooCommerce en Shopify. Webshops op basis van een template kunnen bij ons al gerealiseerd worden vanaf €699,00,-

Wij vinden kwaliteit het aller belangrijkst. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Is er iets niet goed dar horen wij het graag. Wij kunnen het dan voor u oplossen.

Voor onze klanten zijn we op veel verschillende manieren bereikbaar. U kunt ons bereiken via de chat, telefoon en mail.